Vilkår for tilbudet

Medlemskap

  1. Medlemskap i Makerspace Vesterålen er åpent for barn og unge i alderen 6-20 år.
  2. Alle medlemmer må fylle ut og levere inn en medlemskapsregistrering, som inkluderer nødvendig informasjon som navn, alder og kontaktinformasjon.
  3. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til en annen person.

Sikkerhet og ansvar

  1. Alle medlemmer må følge Makerspace Vesterålens sikkerhetsregler og instruksjoner for bruk av utstyr og verktøy.
  2. Medlemmer er ansvarlige for sin egen oppførsel og sikkerheten til andre medlemmer. Enhver skade på eiendom eller personer som skyldes medlemmets uaktsomhet, kan medføre tap av medlemskap og ansvar for erstatning.
  3. Vårt personale er ansvarlige for å overvåke og veilede yngre medlemmer for å sikre at de overholder sikkerhetsreglene og opptrer ansvarlig.

Bruk av fasiliteter og utstyr

  1. Medlemmer har rett til å bruke Makerspace Vesterålens fasiliteter og tilgjengelig utstyr i samsvar med gjeldende regler og planlagte aktiviteter.
  2. Medlemmer må behandle utstyret med forsiktighet og rapportere eventuelle skader eller feil til personalet umiddelbart.
  3. Medlemmer må respektere andres tid og plass, og vise hensyn til fellesskapet ved å rydde opp etter seg og holde arbeidsområdene rene og organiserte.

Medlemsavgift

  1. Medlemskap i Makerspace Vesterålen krever medlemsavgift for å delta. Beløpet og betalingsplanen vil bli opplyst ved registrering.
  2. Medlemsavgiften er ikke refunderbar med mindre Makerspace Vesterålen avlyser medlemskapet eller aktiviteter uten forutgående varsel.
  3. Aktiviteter rundt kodeklubben og arrangementer sammen med Lær Kidsa Koding er fritatt for medlemsavgift. 

Endring av vilkår

  1. Makerspace Vesterålen forbeholder seg retten til å endre disse medlemsvilkårene når som helst. Medlemmene vil bli informert om eventuelle endringer på forhånd.

Oppsigelse av medlemskap

  1. Medlemmer kan si opp sitt medlemskap ved å gi skriftlig varsel til Makerspace Vesterålen.
  2. Medlemskapet kan også bli avsluttet av Makerspace Vesterålen dersom medlemmet bryter reglene eller opptrer på en måte som er skadelig for fellesskapet.

Spørsmål til vilkårene

Spørmål til disse vilkårene kan rettes til styreleder Gaute Remen, gaute@makerspacevesteralen.no